Standard.al

Shefi i fut duart sekretares, ja cfarë e pret pas publikimit të videos(VIDEO)

0

Në këtë video shihet se si shefi përpiqet për t’ia futur dorën sekretareshës, edhe pse ajo e kundërshton atë.

Pas kësaj, vajza dha dorëheqja nga puna, dhe video materialin e ka dorëzuar në gjykatë dhe kërkon dëmshpërblim

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.