Standard.al

S’ka më vuajtje, dalin corapet që nuk mbajnë erë të keqe! (FOTO)

0

Era e keqe e këmbëve, ose bromodosis, shkaktohet nga djersa dhe bakteret në çorape.

Por, një fermer amerikan pretendon se ka zgjidhur këtë problem. Ai ka krijuar një palë çorape të cilat janë të punuara nga qimet e dhisë.

Madje, ai pretendon se këto çorape mund të vishen për më shumë se një vit, pa pasur nevojë që të lahen.

Steve Whitley thotë se çorapet janë të bëra nga qimet e dhisë dhe se bakteret nuk mund të qëndrojnë në to.

Si rezultat i kësaj, ai thotë se këto çorape mund të vishen për një vit të tërë, pa pasur nevojë që të lahen – pasi që nuk mbajnë erë të keqe në asnjë mënyrë.

33d911f000000578-3574189-image-m-59-1462404908702_1462458776-3829017

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.