Standard.al

Shpërndani kripë nëpër shtëpi për këtë arsye ?!

0

Sot do t’ju tregojmë për një përdorim të mahnitshëm të kripës në shtëpi.

Kripa është përdorur me qindra vjet për pastrim në shtëpi. Për shkak që kripa nuk ka veti helmuese, ajo përdoret shumë për të pastruar dhe dezinfektuar shumë gjëra në shtëpi.Nëse milingonat kanë ‘pushtuar’ shtëpinë tuaj

Askush nuk ka dëshirë të shohë milingona apo insekte tjera afër ushqimit, në dritare, kuzhinë apo sallon. Nëse po vuani nga milingonat në shtëpi, e gjitha çfarë ju duhet është kripa.

Thjeshtë vendosni kripë aty ku ka milingona dhe do ta shihni se ato do të largohen menjëherë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.