Standard.al

Pamje të tmerrshme, shikoni se si i hapet një vrimë e thellë në kokë (VIDEO+18)

0

Këto janë pamjet më të tmerrshme që mund të keni parë. Daily Mail.

Ka publikuar një video teksa një njeriu është duke ju hapur një vrimë e madhe në kokë. Në video tregohet plaga e tmerrshme dhe e thellë  që ka në kokë  që duken si të ishin pamje nga një film horror. Personi mendohet të jetë nga Amerika e jugut dhe në video dëgjihet teksa flet edhe me të tjerë. Ai mësohet të ketë cerebral Miaza, një lloj infeksioni në tru.

https://www.youtube.com/watch?v=j4TjgPI6BAU&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dj4TjgPI6BAU&has_verified=1

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.