Standard.al

I adhurueshëm, babai stërvitet në mënyrë të vecantë (VIDEO)

0

Ky baba ka rrëmbyer zemrat e shumë femrave me këtë video të adhurueshme që e shfaq atë duke kryer ushtrime fizike dhe duke puthur vajzën e tij në të njëjtën kohë.

Videoja e shkurtër e cila u publikua në Youtube tregon babain nga Kalifornia që i sjell buzëqeshjen në fytyrë vajzës së tij teksa bën një stërvitje të shpejtë.

Në fillim të videos babai vendos kamerën për të filmuar veten dhe foshnjen përpara se të vendosej mbi të dhe të bënte ulje-ngritje teksa e puthte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.