Standard.al

E vërtetë apo iluzion optik?! Zbulo sa i mirë je në vështrim… (FOTO)

0

Shumë fotografi bëhen montazh vetëm për të na sprovuar se a mund t’i shikojmë ato pa na shkaktuar iluzion optik.

Kjo zakonisht shkakton dhimbje të kokës, por më poshtë mund t’i shikoni disa të tilla dhe testoni vetëveten se a po ju shkatojnë iluzin optik apo jo? Megjithatë është një ndjenjë e këndshme.

e90c51a0-be32-41db-84a2-60349d03bf8b-desktop_1462455670-8953161 3a2d7d1c-d463-45b5-be9a-b0b57c5d92b6-tablet_1462455678-462515 3ba6f997-2b20-4297-bda8-1557d0a46375-tablet_1462455676-2223533 034b238a-1a45-4a3e-b62b-c5e4dc8bc4cf-tablet_1462455672-8274609 b904c48e-d277-47ac-bb7b-2c3e1b244e72-tablet_1462455692-2844104

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.