Standard.al

Vajza 4 vjecare një gjeni: A e dini përse ju merren mendtë kur rrotulloheni? (VIDEO)

0

Ajo është 4 vjec dhe është tepër e zgjuar.

Brielle është kthyer në “The Ellen Show” me një mësim biologjie.

A e dini pse ju merren mendtë kur rrotulloheni?

Si fillim ajo është shfaqur në emision duke treguar vetëm tabelën periodike, më pas është rikthyer në një yll në episodet e saj “ Ajo është Brilante” në të cilën ajo trondit me fakte të ndryshme rreth biznesit në botë. Natyrisht të gjithë ishin të ngazëllyer se cafrë do të tregonte këtë jave Vajza e vogël.

Gjeniu është kthyer me një mësim në lëndën e biologjisë. Pas një bisede të shkurtër Ellen De Generes mban në dorë një imazh të veshit dhe Brielle fillon leksionin rreth tij.

“Veshët e tu janë të rëndësishëm për bilancin tuaj” thoi ajo.

A e dini përse ju merren mendtë kur jeni duke u rrotulluar?

Kur ju ndaloni rrotullimin tuaj, lëngu në vesh ju mban në lëvizje dhe kjo e ngatërron trurin tuajdhe ju vazhdon tju merren mendtë.  Ajo vazhdon më tej me problemet e zemrës, zorrës, mushkërisë dhe përfundon me syrin e njeriut.

“Sytë e tu nuk kanë ndonjë pigment apo melaninë në to. Kjo është arsyeja pse ata janë blu. Sytë e mi kanë shumë melaninë. Kjo është arsyeja pse ata janë ngjyrë kafe të errët,” thotë ajo.

Në nuk mund të dimë deri ku shkon gjenialiteti i Brielle por mbetet ta shohim në vazhdim…/ Standard.al

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.