Standard.al

Publikohen për herë të parë fotot e xhihadistit që lufton përkrah ISIS (FOTO)

0

Një xhihadist i cili lufton përkrah ISIS-t në Irak bëri bujë kohë më parë kur përshëndeti sulmet në Bruksel.

Xhihadisti shpërtheu në foto pro sulmeve në rrjetin Istagram në muajin mars. I njohur si  Abu Waqqas el-Albani, ai thotë se është nga Shqipëria, por para se të shkonte në Irak për të luftuar me ekstremistët ka jetuar në Britaninë e Madhe.

Në komente të forta, xhihadisti shkruante se një varg qelizash të ISIS-t janë të gatshëm të kryejnë shpërthime me bomba.

MailOnline ka hetuar Abu Waqqas dhe mëson se ai është shtetas britanik me prejardhje shqiptare, i cili ka jetuar në veri të Londrës, por tani është i kënaqur me jetën e një terroristi në Irak.

Xhihadisti me flotë të gjata shpenzon jo pak kohë për postimin e selfieve në rrjetet sociale dhe pa dyshim as armët nuk mbeten pas dhe këshillat që duhet të ndjekin të tjerët.

Për herë të parë, janë publikuar fotografitë e fytyrës së Abu Waqqas. Në Istagram, ai fton ndjekësit e tij që të kryejnë vrasje me pretendimin se akte të tilla janë të lejuara.

image026.png
image026.png
image029.png
image029.png
image004.png
image004.png

image009.png
image009.png
image030.png
image030.png
image012.png
image012.png
image013.png
image013.png
image015.png
image015.png
image017.png
image017.png
image018.png
image018.png
image024.png
image024.png
image022.png
image022.png
image023.png
image023.png

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.