Standard.al

Vendimi/Kërcënojnë xhihadistët: Shumë shpejtë do të dënoheni, “Allahu Akbar”

0

Pas vendimit të dhënë nga gjykata e Krimeve të Rënda në Tiranë, 9 imamët e vetëshpallur dhe familjarët e tyre kanë reaguar ashpër në sallë.

Ata kanë hedhur këcënime në drejtimn të trupit gjykues, prokurorëve, madje edhe gazetarëve.

“Shumë shpejt keni për ta marrë dënimin”, ishin fjalët me të cilat të pandehurit iu drejtuan gjykatësve, ndërsa salla u mbush me thirrje në arabisht, mes tyre edhe “Allahu Akbar”.

Është dashur ndërhyrja e forcave të policisë për të qetësuar disi situatën.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.