Standard.al

Presidenti Obama emocionon mësuesen e tij të parë (FOTO)

0

Presidenti Obama ka postuar në Twitter një foto nga koha kur ka qënë nxënës vetëm disa orë para se të nderonte mësuesin finalistët e këtij viti për “mësuesin kombëtar”  Ai ka falënderuar mësuesen e tij që e ka vlerësuar me notën 5-së , dhe gjithashtu për përkushtimin e saj. “Ajo bëri që cdo nxënës në klasë të ndihej i vecantë “ shkruan presidenti i  SHBA-ve.

 

“Ajo ka përforcuar  vlera thelbësore të  ndjeshmërisë që nëna ime dhe gjyshërit e mi më kishte mësuar. Kjo është diçka që unë e bëj  çdo ditë si President. Kjo është fuqia e thjeshtë dhe e pamohueshme e një mësuesi të mirë”, vazhdoi presidenti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.