Standard.al

Mësoni si të gjeni emrin në listën e lotarisë amerikane (VIDEO)

0

Ne kete video tutorial ju shpjegohet se si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2015 ne daten 1 Maj 2014. Si fillim, per te kontrolluar pegjigjen tuaj, ju duhet te keni perballe fleten e printuar ku permbahen te dhenat e aplikuesit, te cilat jane kodi i konfirmimit te regjistrimit tuaj 16 shifror (confirmation code), emri dhe mbiemri juaj dhe viti i lindjes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.