Standard.al

Ku është fshehur Trump dhe Clinton? (FOTO)

0

“Daily Mail” ka publikuar një tjetër pamje, i cili ka mbërthyer internetin.

Në një grumbull letrash është fshehur fytyra e Hillary Clinton dhe Donald Trump të cilët po tentojnë të fitojnë kandidimin për President në partitë e tyre.

Sipas “Daily Mail”, vetëm një përqindje e vogël ka arritur t’i gjejë të dy.

Po ju a mund t’i gjeni pa parë foton tjetër, në të cilën zbulohet se ku janë fshehur letrat me fytyrën e Trump-it dhe Clinton’it.

reqteb6_1462298948-3368609

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.