Standard.al

Video / Bie në pishinë aksidentalisht, foshnja shpëton veten

0

Shumica e prindërve që presin të bëhen me fëmijë e dinë sa e rëndësishme është të kenë një mjedis sa më të sigurt në shtëpi, për të eleminuar rreziqet e mundshme si qoshe të mprehta apo mobilie në të cilat mund të pengohesh. Nëse keni një pishinë në shtëpi, situata bëhet edhe më e vështirë. Siguria në pishinë është kyçe pasi mijëra bebe në SHBA mbyten çdo vit në banesat e tyre. Fatmirësisht, kompania Infant Swimming Resource ka krijuar një program unik për të parandaluar tragjedi të tilla. ISR njihet për teknikën e vetëshpëtimit për fëmijët e vegjël, dhe është më e pabesueshme se sa duket. Mendohuni pak: të vegjlit tani shpëtojnë veten nga mbytja. Shihni videon dhe do të mahniteni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.