Standard.al

Princi Saudit me makina Ari, mik me Dr Dree dhe Drake (FOTO)

0

Një princ nga Arabia Saudite vendosi të kalojë plot një javë pushime në londër duke sjellë me vete edhe flotën e tij të makinave superluksoze prej ari.

Duke folur për MailOnline Turki i ka përshkruar makinat si “pasion” e tij dhe lirisht pranon se u financuan nga babai i tij. “Ai blen mua atë që unë dua”- thotë ai. Miku i tij Dr Dree gjithashtu ka thënë se ai ka porositur një palë kufje me markën “Beats by Dr Dree” komplet prej floriri.

Bin Abdullah zbuloi se makina e tij të parë ishte një Porsche 911 – dhe se ai shpenzon qindra e mijëra paund për ta bërë atë në ngjyrën e tin më më fat.

Por sipas të MailOnline Bin Abdullah nuk është i kënaqur me të qenit në qendër të vëmendjes, dhe ka lënë  hotelin e rezervuar vetëm se  ka patur shumë njerës rrotull.

Bin Abdullah thotë se ai pohon se ka rënë vërtet në sy me makinat e tij, dhe ka bërë që ta shohin me zili në Londër.

Ai flet edhe për faktin se është folur që ai ka thyer rregullat në Britani, dhe shprehet qartë se  Britania ka ligje shumë të forta dhe nuk do të më linin të kthehem në vendin tim nësë do të kisha shkelur sikur vetëm njërin prej tyre.

goldcar7_2836306a 2goldMAIN_2830243a 2goldpix1_2830242a goldcar2_2836304a

0gold3_2830102a

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.