Standard.al

Aplikoi maskë me vaj ulliri dhe uthull për fytyrën, ajo që i ndodh është e tmerrshme (FOTO)

0

Kjo grua ka përgatitur një maskë në shtëpi me vaj ulliri edhe uthull dhe e ka aplikuar atë para se të dalë të ekspozohet në diell. Më tej vajza e saj ka vënë re se i kanë dalë disa Brenga në fytyrë të cilat rezultuan të ishin kancerogjene. 58 vjecarja Carol Leech nga Solihull thotë se kishte dëgjuar nga motra e saj për një makë për fytyrën e cila përgatitet me vaj ulliri dhe uthull dhe mund ta aplikosh para se të bësh bano dielli, dhe kishte efekte të mrekullueshme. Unë e provova këtë, por rezultoi fatale, ka thënë ajo.  Tani Cerol kërkon të ndajë eksperiencën e saj me ndjekës të shumtë duke i këshilluar të mos përdorin asgjë pa rekomandimin e mjekut.

 

BPM MEDIA: Pictured Carol Leech, 58 from Solihull, recovering from having a cancerous growth removed from her upper lip.  A MUM who used olive oil and vinegar as sun protection as a young girl has told how doctors discovered her face freckle was cancer. Carol Leech, 58 and from Solihull, says she was left looking like a car crash victim after surgeons cut out the blemish ñ which was in fact a malignant melanoma. The PA has now issued a skin cancer warning after telling how she used to use a concoction of olive oil and vinegar before sunbathing when younger.

BPM MEDIA: Collect image. Pictured Carol Leech, 58 from Solihull, recovering from having a cancerous growth removed from her upper lip.  A MUM who used olive oil and vinegar as sun protection as a young girl has told how doctors discovered her face freckle was cancer. Carol Leech, 58 and from Solihull, says she was left looking like a car crash victim after surgeons cut out the blemish ñ which was in fact a malignant melanoma. The PA has now issued a skin cancer warning after telling how she used to use a concoction of olive oil and vinegar before sunbathing when younger.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.