Standard.al

Pse Elvana nuk e falenderon “Babastarsat” por vetëm Florin?! Mos ndoshta nga kjo foto?

0

Elvana gjata sot në kulmin e suksin e saj jo vetëm në shqipëri por edhe në diaspori.

Nuk di nëse e kujtoni Elvanën në fillimet e saj, pikërisht atëherë  edhe kur bëri bum në bashkëpunimin  e saj me “Babastarsat”Na bën përshtypje se këngëtarja nuk i përmend asnjëherë rreperat e Babastars. Tani bashkëpunëtori kryesor është Flor Mumajesi të cilin e falënderon herë pas here. Dihet se mes Elvanës dhe Getoarit ka pasur një histori dashurie. A thua të jetë kjo arsyeja që nuk flasin më.

Getoari-s1

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.