Standard.al

Lista e plotë e 35 degëve të PD që do futen në proces zgjedhor

0

Në 35 degët e vendit të Partisë Demokratike do të zhvillohen zgjedhjet e strukturave të këtyre degëve.

Ky vendim është marrë në kryesinë e PD dhe jo vetëm për shtimin e të paktën 14 degëve te reja në PD por edhe  për  zhvillimin e zgjedhjeve të strukturave të reja në degët ku janë  shfaqur probleme gjatë procesit elektorale të zgjedhjeve lokal e të 2015.

Burime nga PD konfirmojnë  listën e plotë të degëve ku do të  zgjidhen kryetarët e rinj të degëve të  PD. Ndërsa strukturat e PD në bazë janë në pritje të një udhëzimi të kryetarit Basha për këtë proces, mësohet se në qarkun e Shkodrës do të zhvillohen zgjedhje për kryetar në degën e  Malësisë së Madhe , dhe shtohet dega e  Vaut të Dejës.

Degët që futen në proces zgjedhor

Qarku Shkodër

1.      Dega Vau i Dejës

2.      Dega Malësi e Madhe

Qarku Lezhë

1.      Dega Kurbin

Qarku Dibër

2.      Dega Bulqizë

3.      Dega Dibër

Qarku Durrës

1.      Dega Durrës

2.      Dega Durrës Rrethina

3.      Dega Krujë

Qarku Tiranë

1.      Dega Tirana 1

2.      Dega Tirana 2

3.      Dega Tirana 3

4.      Dega Tirana 4

5.      Dega Tirana 7

6.      Dega Tirana 12

7.      Dega Tirana 13

8.      Dega Vorë

9.      Dega Kavajë

10.  Dega Rrogozhinë

Qarku Elbasan

1.      Dega Belsh

2.      Dega Cërrik

3.      Dega Librazhd

4.      Dega Prrenjas

5.      Dega Gramsh

6.      Dega Peqin

Qarku Korçë

1.      Dega Maliq

2.      Dega Pogradec

Qarku Berat

1.      Dega Urë Vajgurore

Qarku Fier

2.      Dega Roskovec

3.      Dega Divjakë

Qarku Vlorë

1.      Dega Vlorë

2.      Dega Selenicë

3.      Dega Himarë

Qarku Gjirokastër

1.      Dega Përmet

2.      Dega Këlcyrë

3.      Dega Tepelenë

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.