Standard.al

Jemi në Gjermani, ja si i binden shoferët zjarrfikses (VIDEO)

0

Në Konigsbunn të Gjermanisë, është regjistruar momenti kur automjeti i zjarrfikësve po qarkullonte pa problem përmes një rruge të mbushur me vetura.

Ka mjaftuar vetëm tingulli paralajmërues, që shoferët të ndalojnë dhe ti parkojnë veturat jashtë rrugës, ndërsa mesi të mbetet i zbrazët.

Siç mund të shihni në video, kamioni kalon me shpejtësi, meqenëse i është hapur shtegu për të lëvizur pa problem.

“Mësim për tërë botën, ky është respekti që duhet të bëjë çdo shofer, kur dëgjon se po afrohet ndonjë makinë për emergjenca”, është një koment lidhur me rastin e regjistruar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.