Standard.al

India vendi me më pak aksidente, kjo është arsyeja?! (FOTO)

0

Në indi janë larguar të gjitha pengesat rrugore të komunikacionit siç është i ashtuquajturi ‘polici i vdekur’, që shërbejnë për ngadalësimin e shpejtësisë së veturave.

Ministri i transportit në Indi, Nitin Gadkari ka kërkuar disa mundësi për të zëvendësuar mënyrat e vjetra dhe ka rezultuar me vizatimin e ‘zebrave’ në formatin 3-dimensional.

Këto vendkalime do të duken sikur pengesa të larta dhe kështu do simulojnë ulje të shpejtësisë.

Gadkari ka thënë së është shumë optimist që këto lloj pengesash do të rrisin sigurinë e vozitjeve në komunikacion.

6_1461862145-5874644 5_1461862154-7584886 4_1461862163-5997924 3_1461862171-7989364 2_1461862180-2533103

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.