Standard.al

Grushta mes 40 personave në një  bar, arsyeja qesharake (VIDEO)

0

Ky është momenti tronditës ku shpërthen sherri midis 40 personave në një bar. Dy prej tyre janë duke shkëmbyer grushta dhe duke hedhur shishe tek të tjerët. Ryan Macey u pa duke hedhur dhe një karrige.

Jo të gjithë personat janë identifikuar. Gjykata dëgjoi se si Macey ishte duke festuar ditëlindjen e një shoku para se të ndodhte sherri. Një dëshmitar u shpreh se nuk u kuptua se për çfarë arsye nisi sherri. Më pas 40 persona u përfshinë pa ia pasur idenë.

Ka pasur një incident më parë në tualet ku njëri prej djemve po ballafaqohej me një burrë tjetër. Kur e panë njëri- tjetrin më vonë, shpërtheu lufta.

Macey u dënua me një vit burgim me kusht dhe 150 orë orë pune për komunitetin..

https://www.youtube.com/watch?v=3OoYQGjok-Q&feature=youtu.be

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.