Standard.al
Daily Archives

28 April, 2016

Të jetë shaka ?! (VIDEO)

Një person me një maskë në fytyrë dhe i mbuluar me gjak, me një sharrë elektrike ndjek viktimat ndërkohë që një njeri i gjymtuar…