Standard.al

Qenushja që do të shkuajë libër

0

Qenushja e tenistit të famshëm do të shkruaj një libër se si të sillen kafshët me njerëzit.

Qenusja e Andy Murray ka në rrjetin social Twitter 30 mijë ndjekës dhe për tu bërë qefin fansafe Maggie do me ndihmën e padrones së saj e cila do ta shkruaj këtë libër do të tregojë ekseriencat e saj se si ka jetuar me njerzit për një periudhë disa vjecare.

Përshkrimi i librit thotë: “Ka shumë guida për njerëzit se si të sillen me kafshët, a thua se njerëzit janë padronët. Më në fund, një qen ka vendosur të tregojë eksperiencën e tij disa vjeçare të jetesës me njerëz”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.