Standard.al

Ky gur nuk do të largohet nga rruga, edhe pse ka shkaktuar shumë aksidente (Foto)

0

Një gur i madh i cili gjendet në një rrugë për dekada të tëra, do të qëndrojë edhe më tej aty, pavarësisht se shkaku i tij kanë ndodhur shumë aksidente.

Guri mendohet të ketë qenë në Soulbury, Buckinghamshire për 11.000 vjet e rruga është ndërtuar përreth tij.

Fillimisht autoritetet kishin thënë se do ta largonin atë, por kjo ishte kundërshtuar fuqishëm nga banorët.

Si rezultat, autoritetet kanë thënë se nuk do ta lëvizin atë, por janë në kërkim të mënyrave, të cilat do ta bënin rrugën më të sigurt.

Legjenda lokale pretendon se shkëmbi, i njohur si Boot Soulbury, u shfaq në Chapel Hill, pasi fshatarët luftuan me djallin dhe ai ia preu këmbën e tij.

Disa të tjerë gjithashtu pohojnë se ai rrotullohet kodrës kur bie kambana e kishës në mesnatë.

g1-7-780x439 g2-6 g3-3

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.