Standard.al

Femrat janë më të afta për të tradhtuar, ja përse

0

Tradhëtia e femrave është vështirë për t’u zbuluar, sepse ato krijojnë alibi ferri dhe janë më të vëmendshme ndaj detajeve.

Por cilat janë karakteristikat e femrave që i bëjnë ato më “të zgjuara” për të tradhëtuar, se sa meshkujt?

  1. Ata janë më të vëmendshme ndaj detajeve të vogla. Në të kundërt mashkulli është më i hutuar dhe më i prirur për të harruar gjërat.
  2. Mikesha është një alibi hermetike. Femrat kanë gjithmonë një mike të gatshme për t’i mbuluar ato. Meshkujt kanë tendencë t’ja besojnë më rrallë tradhëtitë e tyre shokëve, nga frika se zbulohen.
  3. Femrat gjithmonë fshijnë provat. Vështirë që një grua e pabesë të lërë pa fshirë të gjitha telefonatat, email-et dhe mesazhet “inkriminuese”.
  4. Femrat i japin të dashurit një numër tjetër telefoni. Ose një profil fals Facebook-u.
  5. Femrat kanë sens më praktik. Mund të të trajtojnë dy ose më shumë tregime paralelisht, sepse janë shumë të organizuar dhe mbi të gjitha kanë kujtesë të mirë për të gjitha gënjeshtrat.
  6. Femrat dinë ta ruajnë qetësinë. Meshkujt kanë tendencë për të shpërthyer. Femrat, nga ana tjetër, janë në gjendje për të ruajtur qetësinë, duke bërë që të kalohet si e vërtetë diçka që nuk është e tillë.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.