Standard.al

Ajo humbi punën dhe miqtë, problemi i saj është varësia ndaj seksit

0

Është historia e Sami Walton, britanikes që ka vendosur të rrëfejë problemin e saj, as me drogën dhe as me alkoolin, por me seksin.

29-vjeçarja thotë se vetëm i dashuri i saj i fundit me të cilin ka 4 vjet ka mundur t’ia plotësojë dëshirat.

Për “Daily Mail” ajo ka thënë se ka pasur raste kur ka bërë seks deri në 10 herë në ditë.

“Meshkujt e pëlqejnë që të kenë një grua që nuk e refuzon seksin, por ishin të paktë ata që mund të përballonin dëshirën time për seks” – thotë ajo.

“Jam me fat që kam James. Jo vetëm që ka aftësitë që të më përballoojë në dëshirat e mia, por edhe të kuptojë në ditët e mia të këqija.” – tha ajo.

Ajo thotë se ka një koleksion të pafund të lodrave të seksit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.