Standard.al

Instagrami me risi, tani shpërndarja e videove më i lehtë

0

Aplikacioni për shpërndarjen e fotografive njoftoi se ka zgjeruar kanalin Explore në aplikacion, për t’i lejuar përdoruesit që të zbulojnë dhe shpërndajnë video më lehtë se më parë.

Tani përdoruesit kur klikojnë në butonin Explore do të shohin një kanal të quajtur “Videot që mund t’i pëlqeni” (Videos You Might Like), ku mblidhen video të ndryshme përreth Instagram – madje edhe nga njerëzit të cilët nuk i ndiqni.Kjo do jetë në dispozicion vetëm për përdoruesit në SHBA, por ajo do të lansohet globalisht në muajt e ardhshëm.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.