Standard.al

Si të kombinoni këmishën me pantallonat për pamje perfekte

0

Kombinimi  më i shpeshtë dhe I duhuri tek meshkujt është ai i këmishës me pantallonat.

Pjesa më e vështrë dhe me e rëndësishme njëkohësisht është kombinimi i ngjyrave dhe modeleve të këmishave me pantallonat.

Është e domosdoshme që veshjet të përshtaten simpas rastit gjithnjë për tu dukur më “in” në punë, festë,event,takim zyrtar etj.

Ne po ju paraqesim disa kombinime dhe ide se si ti përshtasni lehtësisht ngjyrat dhemodelet.

d528041d-06e9-48b3-a839-06edc62d4583---0-

T2kwJlXmBMXXXXXXXX_!!341038381tumblr_n42vsmTIZm1rdkypqo1_500 6a00d83420b8e253ef0162ff035d5c970d-800wi 24a5f739e22ab2889d0a927b71ffd678 cc7e9d55090ea336f1ea25eb9fe70b97

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.