Standard.al

Gruaja pa duar dhe këmbë, inspiron botën me jetën aktive që bën (VIDEO)

0

Një grua e cila kishte lindur pa krahë dhe këmbë ka inspiruar shumë njerëz nëpër botë, me jetën e saj aktive si nënë.

Pauline Victoria Aughe, 36 vjeçe nga Havai, u lind pa këmbë dhe pa krahë. Ajo që nga atëherë ka përdorur gjymtyrë protezë dhe karrocë invalidësh.

Pavarësisht gjendjes së saj shëndetësore, ajo ia del që të jetë një nënë e shkëlqyer, duke bërë video për të treguar se si han ushqim, si vendosë grim dhe si mund të lëvizë me makinë.

Ajo ka një fëmijë, Aronin 10 vjeç, të cilin e dërgon në shkollë çdo ditë. Ajo tani po i publikon videot inspiruese në YouTube, për të treguar se asgjë nuk është e pamundur.

Edhe pse në këtë gjendje, burri i saj Ted u dashurua në të dhe u martua më 2012. Ajo e përshkruan veten si një nënë të zakonshme.

332e56de00000578-3540435-image-m-61-1460663663404_1460742037-5593216 332e52c500000578-3540435-image-a-56-1460663493927_1460742045-4837901 332e52ef00000578-3540435-image-a-3-1460677781273_1460742051-3056558

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.