Standard.al

Digjni disa gjethe dafine në dhomën tuaj dhe shikoni se cfarë do të ndodhë

0

Nëse digjni një gjethe dafine në shtëpi ajo do tu mbushë ajrin me një aromë të këndshme

Përfitimet nga gjethja e dafinës?

Tradicionalisht këto gjethe janë përdorur si qetësues dhe anti-inflomatorë. Kjo gjethe me anë të komponentëve  të saj mund të ulë presionin e gjakut të trajtojë pagjumësinë dhe stresin kronik, të ulë nivelin e kolesterolit të keq, të parandalojë gurët në veshka, të parandalojë shfaqien e kancerit dhe leucemisë.

Si ta përdorni?

Natyrishtqë juve asgje nuk ju ndalon që gjethet e dafinës ti përdorni për të bërë caj, vetëm kujdesuni që para konsumit ti largoni gjethet.

Por efekti më I madh I dafinës është kur I djeg në një ambjent të mbyllur. Thjeshtë vendosni gjethet në një letër alumini dhe digjini ato për reth 10 minut.

Pas 10 minutave pasi të hyni në zyrën apo në dhomën e gjumit ju do të vëreni se automatikisht mëndja juaj do të ndjehet më e përqëndruar dhe muskujt tuaj ,ë të relaksuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.