Standard.al

AKU, gjobit 29 bashki, përgjegjëse për shitësit ambulantë

0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vënë gishtin, për sa u përket produkteve që u shiten qytetarëve te pushteti vendor. Në këtë mënyrë si fillim AKU ka vendosur gjoba në 29 bashki.

Shumë tregtarë ambulantë që shesin në rrugë nuk kanë numër nipti, dhe kjo e bën të pamundur që inspektorët të shkojnë dhe të kontrollojnë atë që shitet. Autoriteti i Ushqimit ka penalizuar 29 bashki me gjoba deri në 500 mijë lek të rinj dhe paralajmëron se do vijojë të vendosë gjoba të tjera.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.