Standard.al

Ndërtimi i hidrocentralit të Skavicës, banorët në protestë, kundërshtojnë qeverinë

0
Qytetarët e Peshkopisë janë hedhur sot në protestë në shenjë kundërshtie për ndërtimin e hidrocentralit të Skavicës.
Nga të dhënat paraprake mësohet se protestës i janë bashkuar dhe mbështetës nga Dibra e Madhe. Protestuesit pohuan se qeveria po tallet me dibranët.
Kjo nuk është hera e parë që banorët e kësaj zone hidhen në protestë duke shprehur qëndrimin e tyre kundër ndërtimit të kësaj vepre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.