Standard.al

Filmi shqiptar shfaqet në Zagreb

0

Disa prej filmave shqiptarë u shfaqën në Zagreb të Kroacisë në eventin “Ditët e Filmit Shqiptar”, të zhvilluar përgjatë tre ditëve. Filmat shqiptarë u ndoqën me mjaft interes ga  përfaqësues të Parlamentit dhe Qeverisë kroate, trupi diplomatik, bashkatdhetarët, publiku kroat, kritikë të filmit.Publiku kroat u njoh me Shqipërinë historike dhe Shqipërinë moderne. Interesi për të tillë njohje ka qenë gjithmonë në rritje, duke pasur parasysh që kjo është hera e parë që organizohen në Kroaci,  “Ditët e Filmit Shqiptar”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.