Filmi 3 minuta që theu rekordet e klikimeve, flet mmë shumë se çdo fjalë.

0

Ky është një film i animuar i cili zgjat vetëm tre minuta por që në brendësi prek shumë gjëra mbi botën ku jetojmë dhe raportin e njeriut me natyrën. Filmi i realizuar nga Steve Cutts, flet më shumë se çdo fjalë.

Loading...

 

Loading...

Lini nje pergjigje