Standard.al

Për herë të parë publikohen foto nga masakra e 2 prillit në Shkodër

1

IMG-20160401-WA0012 IMG-20160401-WA0001 IMG-20160401-WA0002 IMG-20160401-WA0003 IMG-20160401-WA0004 IMG-20160401-WA0005 IMG-20160401-WA0006 IMG-20160401-WA0007 IMG-20160401-WA0008 IMG-20160401-WA0009 IMG-20160401-WA0010 IMG-20160401-WA0011

Botohen për herë të parë këto pamje nga data 2 prill 1991, të protestës masive në Shkodër, që çoi në ekzekutimin e 4 personave të pafajshëm.

Ato janë fiksuar nga fotografi Angjelin Nënshati, i cili nuk jeton më, por djemtë e tij pasardhës në këtë profesion I përcjellin ato për publikun.Panorama

1 Comment
  1. agimi says

    Krimineli i ketij krimi a eshte sot ne PS DHE KUVEND? .Ketu o shoku i tij filloje VETINGUN !!!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.