Standard.al

Qeni që ecën mbi top, rekord botëror Guiness

0

Një qen në Japoni ka arritur të thyejë rekord botëror Guiness pasi ka udhëtuar 10 metra mbi një top në vetëm 11.9 sekonda.

Kafsha 9 vjeçare fitoi titullin për “Udhëtimi më i shpejtë mbi top nga një qen për 10 metra”.

Arritja e Purin ka një domëthënie të veçantë pasi e theu rekordin në Ditën Kombëtarë të Qenushëve.

Purin dhe pronarja e tij, Makoto Kumagai, u vunë për herë të parë në qendër të vëmendjes në shtator të vitit 2015 kur video e qenit duke kapur 14 topa vetëm në një minutë me putrat e tij u bë virale.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qFqSAuvszPc

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.