Standard.al

Mbretëresha e hekurt, tërheq me flokë autobuzin me 32 persona në bord

0

E njohur si mbretëresha e hekurt, Asha Rani nga India ka thyer rekordin Guinness, pasi ka arritur të tërheqë me flokë një autobus dykatësh. Ajo ka thyer rekordin e saj, pasi edhe më parë, ky rekord mbahej nga vetë Asha. Ajo arriti të tërheqë një autobus me 32 persona në bord, pa pësuar gërvishtjen me të vogël, gjatë një emisioni televiziv në Milano. Asha mban aktualisht shtatë tituj Guinness për ngritjen e peshave në mënyrë të çuditshme dhe të pazakontë. Më parë ajo ka fituar rekorde për ngritjen e peshave të jashtëzakonshme me anë të veshëve, dhëmbëve etj.

article-2547969-1B0D5A5500000578-940_636x382 _62363847_62363846 4061269 4061272

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.