Standard.al

Kapet me një kovë kanabis, arrestohet shkodrani

0

Një 41-vjeçar me banim në Shkodër u arrestua nga policia, pasi gjatë kontrollit në banesën e tij gjeti të futur në një kovë të bardhë që më parë ka qenë e mbushur me bojë për lyerjen e mureve, rreth 2 kilogramë kanabis të thatë.

Kontrolli në shtëpinë e A.Bekaj u bë pas informacioneve që policia kishte marrë në rrugë operative, e që shpesh herë janë fqinjët, apo në raste edhe më të veçanta vetë të afërmit që “spiunojnë” tek uniformat blu.

 

Arrestimi i Bekajt u bë në banesën e tij në lagjen “Tepe” Shkodër, ku ju gjet një kovë e mbushur me boçe kanabisi me peshë 1 kg e 353 gramë dhe një qese e mbushur me fara kanabisi me peshë 70 gramë.ë

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.