Standard.al

E pabesueshme, era lëviz avionin me 70 ton peshë

0

 

Shikoni se si era e fortë lëviz nga vendi një avion Boeing 737 me pasagjerë në bord, teksa qëndronte në pistën e aeroportin të Siberisë.Videoja është xhiruar përmes një telefoni nga ekuipazhi i aeroportit, të cilët kanë raportuar incidentin e ndodhur nëaeroportin e Alykel, që më pas është mbyllur për të shmangur incidente edhe më të rënda për shkak të motit ekstrem.

Boeing 737 peshojnë rreth 40 tonë kur janë të boshatisur dhe rreth 70 tonë kur janë të mbushur me pasagjerë, çka e bën ngjarjen edhe më të pabesueshme

 

https://www.youtube.com/watch?v=lkVzhiV32As

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.