Standard.al

Shkencëtarët në Universitetin e Kolumbias zbulojnë sëmundjet që na prekin bazuar në muajin që kemi lindur

0

Shumë njerëz i konsiderojnë “dëngla” parashikimet e horoskopit , por një studim i ri tregon se  muaji  i lindjes parashikon rreziqe të ndryshme shëndetësore. Studimi është kryer nga Shkencëtarët në Universitetin e Kolumbias dhe rezultatet janë këto:

1-131

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.