Standard.al

Rast i paprecedentë/ Dy binjaket: Do mbesim shtatzënë me të njëjtin të dashur

0

Binjaket identike australiane, Anna dhe Lucy DeCinque, të famshme për ndërhyrjet e shumta kirurgjike në kërkim të bukurisë perfekte, ndajnë jo vetëm krevatin, celularët dhe stilin e flokëve, por edhe të njëjtin të dashur. Por tashmë motrat 30-vjeçare thonë se duan të ngelin shtatzënë njëkohësisht pasi “trupat tanë kanë nevojë të jenë njësoj”. Vajzat janë në lidhje me mekanikun Ben Byrne, që është po ashtu binjak, por jo identik. “Do tentojmë të mbesin shtatzëna në të njëjtën kohë, edhe nëse duhet t’i nënshtrohemi procedurës IVF,” thanë ato. Vajzat kanë shpenzuar rreth 200 mijë euro për operacione plastike. Ato janë etiketuar si binjaket më të ngjashme në botë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.