Standard.al
Daily Archives

16 March, 2016

Ju mundon dashuria e shkuar?

Shumica e damave, të cilat në shikim të parë duken se kanë martesë dhe lidhje të lumtur, bartin me vete plagën e cila akoma nuk u…