Standard.al

George dhe Amal Clooney takohen me refugjatët në Berlin

0

Aktori George Clooney dhe gruaja e tij avokate Amal janë takuar me tre familje të refugjatëve sirianë të cilët tani jetojnë në Berlin.Gjate takimit Clooney tha: “Ishte një nder për t’i takuar tri familjet siriane jetët e të cilëve janë të shkatërruar nga lufta dhe të frymëzuar për të mësuar se njerëzit e Gjermanisë janë duke i ndihmuar ata ta bëjnë jetën e tyre ashtu siç ishte më parë”.60 milionë njerëz aktualisht janë të zhvendosur në të gjithë botën, prej të cilëve miliona janë të zhvendosur nga konflikti sirian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.