Standard.al

Vajza autike flet pas 3 vitesh: Dua më shumë bukë të thekur

0

Për tre vjet ajo nuk ka artikuluar asnjë fjalë dhe mënyra e vetme e komunikimit me prindërit dhe njerëzit e tjerë përreth ka qenë nëpërmjet shenjave dhe figurave të ndryshme.

5-vjeçarja britanike e diagnostikuar me autizëm, Coco Bradford nisi të fliste në moshën 2-vjeçare, por më pas ndaloi komunikimin. Mirëpo, këtë javë prindërit e saj u lumturuan shumë, sepse pas tre vitesh dëgjuan sërish zërin e së bijës. Heshtja e saj përfundoi dhe vajza u tha prindërve: “Dua më shumë bukë të thekur ju lutem”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.