Standard.al

Shtëpia perfekte për ata që nuk kanë frikë nga lartësitë (foto)

0

sh2 sh3 sh4 sh5 sh6

Dy arkitektë nga Greqia kanë ardhur me një ide fantastike: dizenjimin për një shtëpi të ndërtuar në faqen e një shkëmbi.

Ky koncept i pazakontë ka marrë titullin “Casa Brutale”. Maja e shtëpisë është pak e shumë e barabrartë me nivelin e tokës, me një çati të zëvendësuar nga një pishinë.

Mbi të gjitha duket sikur shtëpia do të jetë tërësisht moderne dhe e rehatshme për të jetuar në të.

Pamja nga kjo shtëpi është sa mahnitëse megjithëse i përshtatet më shumë atyre që nuk kanë frikë nga lartësitë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.