Standard.al

Heroi i vogël i vajzës që donte ta shpëtonte nga instruktori i karatesë

Një djalë i vogël mund ta ketë deklaruar zyrtarisht veten “fëmija i ri i karate”

Kur mjeshtri i karatesë ishte duke u përballuar me një vajzë të vogël, djaloshi në qoshen e dhomës nuk ishte dhe aq i impresionuar nga vendimi i instruktorit për të luftuar me të, kështu që u vërsul menjëherë drejt tij për ta goditur me grusht.

Video me momentin e adhurueshëm është postuar nga Kyoot Kids në 7 mars dhe ka marrë mijëra klikime në Youtube.

Comments are closed.