Standard.al

Fotografi polak dhe fotot për të cilat ai rrezikoi burgun në Korenë e Veriut

0

k5 k6  k7  k8 k9 k4 k3 k2

Fotot nga Korea e Veriut të cilat lideri i vendit Kim nuk do të donte të shiheshin. Fotografi i cili ka kapur këto pamje Michal Huniewicz ka rrezikuar shumë duke qenë se në vendin komunist nuk lejohet bërja e fotove dhe nxjerrja e tyrje jashtë vendit dhe në rast se do të ishte kapur do të futej në burg.

Ndryshe nga fotgrafitë që shfaqen nga organet shtetërore, të cilat janë të gëzueshme dhe të kuruara në detaje duke qenë se duhet të shfaqin shkëlqimin e vendit, pamjet e kapura nga fotografi polak tregojnë për jetën e përditshme në Korenë e Veriut larg propagandës komuniste.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.