Standard.al

Lirohet nga burgu “krimineli seksi”, i ofrohen shumë vende pune

0

WirbGkBpcVhXVhQCCkFXRP24WAleq9kF_lg

STOCKTON, CA - JULY 08:  Jeremy Meeks, right, makes a court appearance with his attorney Tai Bogan July 8, 2014 in Stockton, California. During his brief appearance the state agreed to let federal prosecutors take over Meeks' case. Meeks was arrested on felony weapon charges June 18 as part of a Stockton police gang sweep.  His booking photo was posted to the Stockton police Facebook page and has garnered media attention and secured him a Hollywood agent due to his model-like features.  (Photo by Elijah Nouvelage/Getty Images)

Jeremy Meeks i cilësuar si “krimineli seksi” është liruar nga burgu.

Ndoshta edhe ju kujtohet nga buja që bëri në vitin 2014, ai është Jeremy Meeks nga Kalifornia i cili u burgos atë vit.

Pas lirimit, bashkëshorti dhe babai i tre fëmijëve është duke konsideruar opsionet e tij për të filluar një jetë ndryshe.

“Ne jemi duke vënë çdo gjë në vendin e vet” – tha Jordan, menaxheri i tij.

“Në tavolinë kemi shumë oferta nga modelizmi dhe filmi, do të shohim çfarë do të ndodhë” shton më pas ai.

Menaxheri i tij gjithashtu tregoi se edhe të burgosurit e tjerë ishin shumë të mire me të.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.