Standard.al

Ndahet nga jeta anëtari i pestë i Beatles

0

Ka ndërruar jetë më moshën 90-vjeçare producenti i The Beatles, George Martin.Muzikanti është quajtur si anëtari i pestë i grupit pasi ishte ai që i ndihmoi ata kur shtëpitë e tjera muzikore i kthyen kurrizin.Martin firmosi kontratë me Beatles në vitin 1962 dhe menjehere pasi nisi të punojë me grupin ai u bë producenti më i famshëm dhe më me ndikim në botë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.