Standard.al

Emina Cunmulaj së shpejti nënë

0

Modelja Emina Cunmulaj është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe kjo lidhet ngushtësisht dhe me postimin e fotove te shtatzënisë së saj.
Ajo po e shijon në maksimum pritjen e ëmbël. “Kur te rritet barku aq që të behet tavolina më e bukur në botë, pak per tu qeshur …. Vetëm 2 javë”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.