Standard.al

Keni dëgjuar për mrekullitë arkitektonike në Indi? (foto)

0

indi2  indi3  indi4

Në Indi, ka mrekulli arkitektonike. Shumë prej nesh nuk kanë dëgjuar kurrë për to. Këto ndërtesa të nëndheshme shtrihen thellë në nivelet në Tokë.

Tridhjetë vjet më parë, gazetari Victoria Lautman ndërmori udhëtimin e saj të parë në këtë vend, dhe arriti të zbulojë disa shembuj seriozisht mbresëlënëse të këtyre ndërtesave.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.